DEMOTEAM TRAININGEN

DEMOTEAM TRAININGEN

Onze Demoteam training bestaan uit elementen van krachtuithoudingvermogen, maar vooral uit choreografie. De choreografieën die de leerlingen krijgen zijn geheel toegespitst op wedstrijden in Nederland. Er Zijn diverse bonden in Nederland, die allemaal weer verschillende ideeën hebben over Hip Hop en de uitvoering daarvan. wij proberen dit gelijk in onze choreo’s te verwerken zodat het voor onze leden een gewoonte wordt om zo te dansen. Naast bovenstaande willen wij graag dat het een hecht team wordt en doen we regelmatig leuke uitjes met het team of werken we binnen de lessen aan een gezellige sfeer. Alles mag en niks moet, maar we verwachten wel 200% inzet natuurlijk.. Op dit moment hebben we drie teams en gaan we meedoen met diverse wedstrijden in Nederland.

DYNAMIC FLAVOUR

dit is het jongste team en bestaat momenteel uit 16 leden. Ze werden al 2x kampioen van Nederland (bij 1 bond) in het jaar 2017 en 2018, dus ze kunnen aardig dansen. We hebben 1 groot team en van dat team weer 2 kleine teams die bij small group wedstrijden dansen.  Ondanks dit aantal zorgen wij ervoor dat iedereen genoeg dans en podium uren krijgt, want we willen natuurlijk wel dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Momenteel hebben we nog zo’n 4 plekjes voor dit team dus als je een keer auditie wilt doen, dan kan dat in september 2018. Geef je daarom snel op, want de trainingen starten al op dinsdag 4 september 2018

 

 

 

 

 

DYNAMIC SISTAZ

Dit team bestaat sinds 2018 en timmert al aardig aan de weg. Naast diverse optredens, doen zij mee aan veel nationale wedstrijden. Dit team is in 2018 2e geworden op een NK Streetdance, dus ook dit team kan aardig dansen. We zoeken nog veel meiden voor dit team, omdat onze ambitie is om mee te doen met een groot team aan de formations van de Dutch Dance Sports. Geef je daarom op voor een auditie of geef aan dat je graag in een leuk en gezellig team wilt dansen, dan kun je een paar trainingen mee trainen om te kijken of je erin past en gelijk kunt dansen..