Docenten

maui crew neckMAURICE BLÖTE

Maurice Blöte, eigenaar van Dance Center Dynamic en docent Lichamelijke Opvoeding.  Het dansen is bij hem begonnen op de ALO (Sport Academie). Door Lessen van Vladimir Donse (modern en jazz) en Henri de Weerd (Aerobics Steps en Streetdance) is hij van voetballer naar danser gegaan. zijn passie ligt vooral in het aanleren van dans en minder in het uitvoeren. Het beter maken van kids geeft hem heel veel voldoening, nog veel meer dan zelf in de spotlight of aandacht te staan. Naast het beter maken vind Maurice dat elk kind zich veilig moet voelen in de omgeving waar hij danst, want dan pas gaat iedereen op zijn eigen manier ontwikkelen. De lessen moeten dus vooral ook leuk en gezellig zijn. Zo rond 1998 is hij begonnen met danslessen geven en vanaf dat moment heeft het hem eigenlijk nooit losgelaten. Na een poging tot Sport Aerobics in 1999 (meegedaan met drie meiden aan het WK Sport Aerobics, 5e plaats) heb hij besloten dat in hip hop en streetdance zijn kwaliteiten lagen. Door mijn ervaring als Docent Lichamelijke Opvoeding ging het aanleren van danspassen hem makkelijk af en vond hij het elke keer weer geweldig als zijn klasjes een performance moesten doen met zijn  choreografie!  Dit is dus wat hij nog steeds leuk vind, die blije gezichtjes als ze een vanuit het niets opgebouwde dans goed kunnen uitvoeren voor hun klas, ouders, wedstrijden of zelfs in een theater. Hij heeft meerdere team begeleid en getraind van beginners tot echte Nederlands Kampioenen. Het laatste team dat Nederlands Kampioen is geworden (bij 1 bond) is Dynamic Flavour een getalenteerd team die nog veel beter gaat worden. Maurice: ” Sinds 2012 heb ik mijn eigen dansschool, waar ik natuurlijk heel trots op ben en hopelijk zo snel mogelijk op de kaart kan zetten. Ik wil graag proberen met mijn filosofie jongens en meisjes verder in het dansen te brengen en zo hopelijk goede dansers af te leveren aan diverse dansopleidingen of dansprogramma’s. Naast al deze leuke ambities vind ik het ook gewoon leuk dat iedereen een kans krijgt om minimaal één keer per jaar in de spotlights te staan voor hun familie, vrienden en bekende. Dit uiteraard ongeacht het talent, want alles waar je zelf energie in stopt kan onmogelijk fout zijn! We hebben allemaal gediplomeerde docenten, die het beste uit hun leerlingen willen halen en zelf ook nog zeer actief zijn in de danswereld.

Mijn lessen zijn te omschrijven als Dynamisch en kunnen soms lastig zijn, maar ook soms heel simpel. Ik hoop wel altijd dat de leerlingen de les uitlopen met een goed gevoel, want dat is het minimale dat ik ze kan geven. Soms lukt het wel voor ze en soms moeten ze wat harder oefenen, maar wie probeert die leert… lessen:

Dinsdag: 17:00-18:00 Demoteam Dynamic Flavour en Kidz (small group)
Dinsdag: 18:00-19:00 Demoteam Dynamic Flavour (Formation)
Donderdag: 18:00-19:00 Hip Hop Kidz 7-10jaar

MARLOW ADMIRAAL

Marlow Admiraal is een getalenteerde danser uit Hoorn, die vanaf 2013 bij Dance Center Dynamic lesgeeft. Marlow is een zeer Dynamisch persoon en is  mede opgeleid door Maurice. Overdag werkt Marlow in de bouw, waar hij uiteraard de instelling van keihard werken vandaan heeft. Hij danst in een zeer getalenteerd team:  Phoenix Dance Crew en heeft hier al vele prijzen mee gewonnen zowel nationaal als internationaal. Zijn lessen zijn lastig te omschrijven, want hij heeft een unieke stijl, maar bij elke choreografie vraagt hij van elke student het uiterste om de dans perfect te kunnen voelen en uit te voeren. Hierbij komt ook veel gevoel kijken. Naast de lessen heeft hij in het seizoen 2017-2018 het team Dynamic Sistaz begeleid en getraind, die uiteindelijk 2e zijn geworden op het NK van WKYCD. Bij Dynamic zal hij vanaf seizoen 2018-2019 de lessen hip hop 11+ en hip hop 14+ gaan geven op de maandag; daarnaast traint hij ook dit jaar weer het team Dynamic Sistaz en zal hij sommige wedstrijden meedoen als Solo danser. Lessen:

Maandag 17:30-18:30 Hip Hop 11+
Maandag 18:30-19:30 Hip Hop 14+
Donderdag 19:00-20:00 Demoteam Dynamic Sistaz

MALAIKA PAULINA

Malaika is het perfecte voorbeeld van hoe je van je hobby je beroep kunt maken. Malaika is in 2013 bij Dance Center Dynamic binnen gekomen en eigenlijk nooit meer weg gegaan. Ze heeft even haar vleugels uitgeslagen om zich te ontwikkelen bij een gerenommeerde dansschool in Amsterdam, maar is uiteindelijk via een stage weer bij ons terug gekomen, maar dit keer als lesgeefster aan onze Afro kidz. Malaika is een jonge dame, maar heeft een aangeboren talent voor groepen begeleiden. Dance Center Dynamic leidt haar op om uiteindelijk de lessen nog beter te geven, maar een talent kun je niet aanleren dus dat is mooi meegenomen. Malaika heeft in het team Fresh Flavour gedanst en danste ook op Nederlands top nivo als Solist. Ze heeft dit helaas op een lager pitje moeten zetten ivm een zware operatie aan haar knie. In het seizoen 2018-2019 zal Malaika de volgende lessen gaan geven:

Maandag 16:30-17:30 hip hop Girls (only for girls) (7+)
Dinsdag 17:00-18:00 Demoteam Dynamic Flavour en kids (stage)
Woensdag 17:00-18:00 Hip Hop 10+
donderdag 17:00-18:00 Afro Kidz (7+)
Donderdag 20:00-21:00 Afro Dance (14+

LOTTE VEERMAN

Lotte geeft sinds 2017 bij ons de streetdance kids lessen. Wij hebben haar in datzelfde jaar een opleiding tot kids instructor van de AALO laten doen en deze heeft ze met succes afgerond. Ook Lotte wordt begeleid door Dance Center Dynamic, maar heeft de lessen zelf al helemaal onder controle. In het jaar 2018-2019 gaat ze wederom de kids lessen doen en zal ze zich ook elke dinsdag avond in het zweet werken bij de les hip hop 14+ van Roy Hardzuiker. Dit laatste is als ontwikkeling, wat al onze docenten doen om de lessen zelf nog beter te kunnen geven. (practice what you teach) Zelf danst Lotte regelmatig een promotie team van streetdance en jazz, waarbij ze ook de nodige ervaring op doet. De kids lessen geeft ze elke week met veel enthousiasme en wilt ze volgens haar zeggen NOOIT meer opgeven… ze geeft de volgende lessen:

Zaterdag 09:15-10:00 streetdance4kidz
Zaterdag 10:00-11:00 streetdance 6+groep 1
Zaterdag 11:00-12:00 streetdance 6+ groep 2

 • MAURICE

  MAURICE

 • MARLOW

  MARLOW

 • LOTTE

  LOTTE

 • MALAIKA

  MALAIKA